Dve zlatne medalje za vodu Jazak

Bez autora
Aug 24 2010

Fruškogorska Jazak voda dobitnik je dve zlatne medalje za kvalitet na 48. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu „Agra“ u Sloveniji. Po treći put za redom ovo priznanje za kvalitet, u kategoriji prirodne izvorske i gazirane vode, dodeljeno je Naftnoj industriji Srbije za Jazak vodu.Fruškogorska voda je na sajmu u Sloveniji predstavljena je u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za privredu zajedno sa ostalim proizvodima koji nose znak „Najbolje iz Vojvodine“. Pogon za proizvodnju pijaće vode Jazak već punih pet godina u sastavu je Naftagasa, ogranka Naftne industrije Srbije.

Dve zlatne medalje za vodu JazakFruškogorska Jazak voda dobitnik je dve zlatne medalje za kvalitet na 48. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu „Agra“ u Sloveniji.

Po treći put za redom ovo priznanje za kvalitet, u kategoriji prirodne izvorske i gazirane vode, dodeljeno je Naftnoj industriji Srbije za Jazak vodu.

Fruškogorska voda je na sajmu u Sloveniji predstavljena je u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za privredu zajedno sa ostalim proizvodima koji nose znak „Najbolje iz Vojvodine“.

Pogon za proizvodnju pijaće vode Jazak već punih pet godina u sastavu je Naftagasa, ogranka Naftne industrije Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik